CAïRO TOP QUALITY

CAïRO TOP QUALITY Grillroom - Pizzeria - Shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1027 beoordelingen
9 jul 2020 om 14:36 Ik had eerder hier gegeten en het was erg goed. Bestellen was minder, bijna 2 uur moeten wachten en het eten was koud. Ook verkeerde sausjes er bij.
6 jul 2020 om 21:52 Eten was goed (en warm). Wel zat er een al gebruikt bakje knoflookboter bij... bezorging was dramatisch vandaag terwijl ik nog net niet bij ze om de hoek woon. Maar goed, ik bestel hier wel vaker en is iig altijd veel en meestal op tijd.
6 jul 2020 om 21:32 Het eten was heel goed en genoeg . Enig minpunt was de bezorgtijd dit zou een stuk beter kunnen wel vriendelijk ook aan de telefoon.
6 jul 2020 om 21:14 Dramatisch slecht en koud eten Nooit meer hier bestellen. Kansloze tent Woon zelf ook in de muziekwijk en dan nog op een maandagavond 75 minuten wachten op je eten en dat dan ook nog eens koud is
6 jul 2020 om 19:47 Bestelling nog niet ontvangen
4 jul 2020 om 8:24 Keurig op tijd, goed verzorgt, heerlijk gegeten. Prima adres om te bestellen.
3 jul 2020 om 8:10 Las vrij veel negative beoordelingen met betrekking tot bezorgtijden, maar dat viel de keren dat ik bestelde gelukkig mee. Het eten was ook lekker. Vooral de frietjes.
2 jul 2020 om 20:32 Eten was er zowat uitgevallen
30 jun 2020 om 22:57 Belachelijk lang moeten wachten
29 jun 2020 om 12:38 Lekker pizza gegeten en vriendelijke bezorger
27 jun 2020 om 23:57 Super pizza !
25 jun 2020 om 8:34 Ik had zelf laat besteld maar de bezorging kwam pas 2 uur later!! En van niks laten weten Het eten was lekker en de bezorger zelf zeer vriendelijk